Fyllt 21

Halmstad | Vardagsmys
Heeeela påsken spenderades hemmahemma i lilla sköna Baljered. På fredagen kom syskonen med sina små barn, respektive och alla vovvar, haha. Det var en riktigt mysig dag som vanligt! Och JA nu har jag även blivit moster till Vimar, så söööt! Längtar tills han är lika mycket med i vardagen och vad vi andra gör som Siri är just nu. 
 
Lördagen, påskafton blev en lugn dag med inflyttningsfest hos Louise i Lidköping. Det var skitroligt att få träffa henne och Malin igen, tack för att jag fick komma!
 
Söndagen blev det kalas för Daniel, syrrans kille ch kvällen blev en spelkväll hos ett par grästorpabor. Längesedan och efterlängat att få träffa dom med.
 
Måndagen var min FÖDELSEDAG och det blev pensionärsparty. Mamma bjöd på supergod kalkon och jag bjöd på min choklad/banan, också supergod, tårta. Mmmmm!

SEN, några dagar efter, närmare fredagen samma vecka kommer Tove och Rebecca och firar mig med en av de bästa presenterna på länge. En supersöt kanin med bästa godispåsen ever. PLUS det bästa jag vet, bananer. Tack B1 och B2!  ;D
 
 
 

UPP